Breadalbane House, B&B Guest House, Killin

Breadalbane House wordt enthousiast en toegewijd geleid door Désirée & Wouter van Doorn.

Breadalbane House, Killin, Loch Tay      Breadalbane House, Killin, Loch Tay

Onze B&B biedt uitstekende accommodatie in zeer comfortabele kamers, allen met eigen badkamer en uitgebreide voorzieningen zoals kleuren TV, DVD-speler (regio 2), mogelijkheid voor het maken van thee/koffie, wekkerradio en haardroger. Van de gastenkamers bevindt zich één kamer op de begane grond. De zitkamer voor gasten is een prettige ruimte om te ontspannen na uw dag uit. Er is draadloos internet beschikbaar.

Onze Bed & Breakfast accommodatie is geschikt voor alle gezelschappen - paren, families en groepen, want er zijn kamers met 2-persoons bedden, 2 eenpersoons bedden, 3 bedden en familiekamers, allen met eigen toilet en badkamer.

Op makkelijk beloopbare afstand in het dorp is een aantal informele restaurants en cafés die een gevarieerde keuken bieden naast lokale wildschotels en traditionele Schotse gerechten.

Breadalbane House is een niet-roken B&B waar een traditioneel en hartig ontbijt van lokale producten wordt geserveerd, maar waarbij Désirée & Wouter graag rekening houden met speciale dieetwensen - waarvoor tijdige opgave op prijs wordt gesteld. Er is een eigen parkeerterrein, en we bieden een veilige berging voor fietsen en het gebruik van strijk- en droogfaciliteiten.

Breadalbane House, Killin, Scottish Tourist Board (STB) 3 Star Guest House and Michelin BIB award for accommodation
These pages in English
Diese Seiten auf Deutsch
Ces pages en français
Deze pagina's in het Nederlands

Inlichtingen en reserveringen


B&B tarieven

Kamer/bezetting Prijs
Eénpersoons bezetting (*) £55,00
Twee personen (per persoon) £37,50
Familiekamer (dubbel+single, per persoon) £37,50

(*) Tijdens sommige evenementen in het dorp moeten we kamerprijs in rekening brengen in plaats van éénpersoonsbezetting!

Prijzen zijn inclusief ontbijt naar keuze en alle belastingen.

Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom.


Bed and Breakfast Accommodation in Killin, Loch Tay, Perthshire